Gulvbelægning

Én løsning til alle dine gulvbelægningsbehov

 

Under varemærket Master Builders Solutions leverer BASF gulvbelægningssystemer, der er specialiseret til en lang række forskellige anvendelser. Med over 40 års erfaring i industrien er vi førende inden for forskning og udvikling af innovative gulvbelægningsprodukter, der opfylder vores kunders behov. Fordi kravene til gulvet varierer, er vores produkter udviklede, så de opfylder bestemte kriterier vedrørende ydelse, teknik og æstetik, afbalancering af omkostninger, tidsrestriktioner og installationshastighed og dermed udgør den optimale gulvbelægningsløsning.

 

 MasterTop Industrigulve

Mastertop epoxy belægninger – bruges ofte på fabrikker og lagre på grund af deres æstetik, rengøringsvenlighed, mekaniske styrke og resistens over for korrosiv væske som f.eks. kemikalier, olie, salt og fortyndet syre.

MasterTop

 

MasterTop gulve til skole og hospital 

Mastertop polyuretanbelægninger - fugefri gulvbelægningssystemer, der er resistente over for revner og ridser, UV-resistente, ekstremt robuste, flotte og behagelige at gå på, bæredygtige og meget holdbare. De bruges typisk i miljøer som kontorer, butikker, receptioner, uddannelsesinstitutioner og sundhedssektoren.

MasterTop

 

Ucrete gulve til fødevareindustri 

Ucrete-gulvbelægning til industrien – avanceret teknologi til polyuretanbetongulvbelægning i krævende miljøer. Udviser stor resistens over for mekanisk og kemisk belastning samt varmebelastning og bevarer sin integritet ved temperaturer på op til 130 °C. Har i over 40 år bevist deres værd, hvor de har overholdt de strengeste krav til hygiejne og renhed. Ucrete er vidt udbredt inden for føde- og drikkevareindustrien, i den kemiske industri og i medicinalindustrien, hvor det bruges til langvarige gulvbelægningsløsninger i aggressive miljøer.

Ucrete

 

Mastertop cementbaserede gulve er økonomiske, hårde cementbaserede slidlag og dry shake-gulve, der er baseret på sand, specialcement, farvepigmenter og hård betonsten. De har ekstremt høj mekanisk resistens og er derfor velegnede til fabrikker og lagre, hvor de fungerer som utroligt omkostningseffektive løsninger til nye byggeprojekter.

MasterTop


 

Kontakt

Gert Røjkjær

Gert Røjkjær

Product Manager Performance Flooring BASF