Vandtætning og overfladebehandling

MasterSeals totalløsninger til vandtætning og overfladebehandling

 

MasterSeal-produktserien under Master Builders Solutions-varemærket fra BASF er verdens førende leverandører af højtydende produkter til vandtætning og overfladebehandling, der beskytter konstruktioner med indtrængen af uønsket vand, fugt og omgivende kontaminanter.

BASF's overfladebehandlingseksperter i alle regioner i verden giver investorer, ejere, ordregivere og montører en unik og komplet systemstrategi, der tilbyder den rette kombination af produkter til betonreparation, vandtætning og overfladebehandling, så der kan opnås den mest omkostningseffektive, pålidelige og langvarige vandtætningsløsning.

Vi leverer innovative, hurtigthærdende vandtætningsteknologier, som med deres alsidighed kan håndtere fornyelse og beskyttelse af en række forskellige konstruktioner.

BASF fugemasser er designet til at give en sej vedhæftning, der muliggør bevægelse mellem to eller flere flader, samtidig med at vand, fugt eller kontaminanter forhindres i at trænge ind i konstruktionen. Denne holdbare vedhæftning er resistent over for vand og kemiske angreb og beskytter konstruktionen, selv ved meget bevægelse og i fugtige miljøer.

MasterSeal - fugemasser og vandtætnende coatings til beton

 

BASF sælger også PCI produkter til vandtætning

PCI Pecimor - bitumenprodukter til tætning af kældervægge
PCI Saniment - produkter til renovering af murværk

MasterSeal vandtætning og overfladebehandling
 

PCI Vandtætning i badeværelser og svømmehaller

PCI er BASF’s varemærke for vådrumsmembraner og fliseklæbere. PCI har gennem årtier været et etableret varemærke på en lang række europæiske markeder, hvor PCI er markedsleder når det gælder kvalitetsprodukter til fliselægning. PCI tilbyder gennemprøvede komplette systemer til lægning af fliser i private boliger, offentligt byggeri samt avancerede projekter som bassiner og svømmepøle.

PCI Vandtætnings- og fliseprodukter i vådrum

Ved renovering af ældre badeværelser og ved nybyg er det nødvendigt at sikre gulv- og vægkonstruktioner med en vandtæt membran – en godkendt vådrumsløsning. Denne tætning skal sikre konstruktionen mod fugtskader og mod vandindsivning til andre konstruktionsdele. PCI's Vådrumssystemer opfylder alle krav til et komplet system og er godkendt i henhold til ETAG 022 – en forudsætning for alle som arbejder professionelt med vandtætning, klæbe- og fugeprodukter bag fliser, klinker og natursten.
PCI Vådrumssystem består af 2 alternative systemer med tilhørende tætningsbånd. Systemerne er specielt afprøvede og udviklede for at passe til markedets behov og krav på økonomi, enkelthed, funktion og tryghed.
Læs mere i PCI vådrumsbrochure
PCI fliseprodukter

 

PCI Vandtætnings- og fliseprodukter til svømmebassiner

PCI har et komplet, specialtilpasset produktsortiment til opbygning og vandtætning af armerede betonkonstruktioner med velafprøvede tætnings-, klæbe- og fugematerialer. PCI’s systemløsninger giver optimal tætning i et miljø som konstant udsættes for vandbelastning – dette med hensyntagen til forskellige vandkvaliteter samt de generelle anvisninger og normer som skal følges. Svømmebassiner er meget komplekse fliseprojekter. Vores erfaringsgrundlag samt vores tekniske konsulenter står derfor til rådighed lige fra projekteringsstadiet til færdigt bassin, pool eller spabad.
Læs mere i PCI svømmebadsbrochure
PCI fliseprodukter

PCI vandtætning til vådrum og svømmehaller 

Kontakt

Jørgen Krogh

Jørgen Krogh

Product Manager Waterproofing & Concrete Repair BASF