Løsninger til erhvervsbygninger

  

Gulvbelægning, der former den verden, vi lever i

Varemærket Master Builders Solutions fra BASF tilbyder skræddersyede løsninger til en række forskellige anvendelser, der matcher både de funktionelle og æstetiske krav til gulvbelægning i offentlige bygninger, erhvervsbygninger og industribygninger.

Gulvbelægning er ofte en integreret del af identiteten for en offentlig bygning eller erhvervsbygning, hvor det første indtryk er afgørende. Vores vedligeholdelsesvenlige, dekorative og fugefripolyuretangulve sikrer holdbare gulve af høj kvalitet, der er flotte, behagelige at gå på, skridsikre og trinlydsisolerede.

Hvis gulvbelægninger i industrien skal udsættes for høje temperaturer, aggressive kemikalier og svær mekanisk belastning, leverer vi en lang række forskellige robuste løsninger til polyuretan- og polyuretanbetongulvbelægning, cementbaseret gulvbelægning og epoxygulvbelægning, der giver ekstremt høj mekanisk resistens og beskyttelse mod korrosive stoffer.

Læs mere om MasterTop 1326 system til foyerer, indkøbscentre og restauranter

Alternative egnede systemer: MasterTop 1324 og MasterTop 1325

Læs mere om MasterTop 1325 system til kontor- og administrationsbygninger

Alternative egnede systemer: MasterTop 1324, MasterTop 1326 og MasterTop 1327

Læs mere om MasterTop 1327 system til wellness- og fitnessområder

Alternative egnede systemer: MasterTop 1325 REG

Læs mere om MasterTop 1325 R system til toiletter

Alternative egnede systemer: MasterTop 1324i NB

Læs mere om Ucrete DP system til industrikøkkener

Alternative egnede systemer: Ucrete UD200 SR og Ucrete HPQ

​Læs mere om MasterTop 1785 system til kjellere og tekniske rom

Alternative egnede systemer: MasterTop 1730 og MasterTop 1273

Læs mere om MasterTop 1273 system til industrielle produktionsområder med mekanisk belastning 

Alternative egnede systemer: MasterTop 1221, MasterTop 1273 E og MasterTop 1324

Læs mere om Ucrete MF system til industrielle produktionsområder med kemisk belastning 
Læs mere om MasterTop 1324 AS system til industrielle produktionsområder med antistatiske krav 

Alternative egnede systemer: Ucrete MF AS, MasterTop 1273 AS, MasterTop 1278 AS og MasterTop 1324 ESD

Læs mere om MasterTop 1324 system til industrielle lagerbygninger

Alternative egnede systemer: MasterTop 1273

 Download teknisk litteratur på alle MasterTop produkter

Reparation og beskyttelse af beton, der tåler tidens tand

Overalt på arbejdspladser, i boliger og i uddannelsesinstitutioner, giver renovering af konstruktioner, vi allerede har bygget, et betydeligt afkast – økonomisk, miljømæssigt og følelsesmæssigt.

Effektive beskyttelses- og reparationsstrategier er en integreret del af en bygnings livscyklus. Med varemærket Master Builders Solutions tilbyder BASF markedsførende produkter og ekspertise, der bevarer udseendet og værdien for vores kunders aktiver, lige fra fundamentet til taget. 

Vores hurtigthærdnende reparationsmørtler, karbonatiseringsbremsende og vandafvisende overfladebehandling til beton hjælper med at udbedre problemer, forhindre nedbrydning af betonen og forbedre æstetikken med farve og tekstur, så det oprindelige udseende retableres.

Med globalt placerede specialister inden for renovering i alle regioner i hele verden er vi i stand til at forsyne vores kunder med et unikt sortiment af løsninger til reparation og beskyttelse, der er konstrueret, så de er kompatible med de lokale forhold.

MasterEmaco
MasterInject
MasterProtect

Vandtætning betaler sig. Vores løsninger giver komplet beskyttelse for din konstruktion

Master Builders Solutions fra BASF leverer komplette systemer til overfladebehandling og vandtætning som består af markedsførende og innovative teknologier til beskyttelse af stort set alle konstruktioner.

Opretholdelse af et vandtæt miljø er afgørende for at sikre lang levetid for en konstruktion. Vores højtydende vandtætningsmembraner fungerer som massive, fuldt fastklæbende, fleksible barrierer mod vand og fugt, så konstruktionen og det indvendige beskyttes.

Fordi næsten alle byggekonstruktioner har flere sammenføjninger, tilbyder BASF et omfattende sortiment af tætningsmidler, der kan håndtere sammenføjninger, spalter og revner i stort set alle konstruktioner. Disse tætningsmidler skaber en sej vedhæftning, der muliggør bevægelse mellem to eller flere overflader, samtidig med at vand, fugt eller kontaminanter forhindres i at trænge ind i konstruktionen. Vedhæftningerne modstår bestandigt vand- og kemikalieangreb, hvorved konstruktionens holdbarhed sikres, selv i miljøer med meget bevægelse og fugt.

MasterSeal

Markedsførende tilsætningsstoffer hjælper med at bygge og bevare

Master Builders Solutions-varemærket fra BASF tilbyder et komplet sortiment af teknologisk avancerede tilsætningsstoffer til beton, der hjælper med at bygge holdbare og sikre erhvervsbygninger. Vores uovertrufne plastificeringsmidler og funktionsforbedrende tilsætningsstoffer gør byggeriet nemmere, giver bæredygtige egenskaber og forbedrer resistensen over for skiftende forhold og ekstreme temperaturer.

Som verdens førende inden for innovation af byggekemikalier kombinerer varemærket Master Builders Solution fra BASF mange års ekspertise med praktisk teknisk support til valg af de rette tilsætningsstoffer i verdensklasse, som giver hurtigere opførelse, forbedrer betonens styrke og bearbejdelighed og giver et pænere udseende.

MasterGlenium: avancerede vandreducerende tilsætningsstoffer.
MasterRheobuild: avancerede vandreducerende tilsætningsstoffer med rheoplastiske egenskaber.
MasterPozzolith: vandreducerende tilsætningsstoffer til beton med lavere styrke.

Produkter til lægning af fliser

Komplette systemer til lægning af gulvfliser
PCI er BASF’s varemærke for vådrumsmembraner og fliseklæbere. PCI tilbyder gennemprøvede komplette systemer til lægning af fliser i offentligt og privat byggeri, ved nybyg og renovering.

For at sikre optimale resultater med klinker og store fliser på gulve på offentlige steder, bør de lægges med komplette systemløsninger bestående af udvalgte fliseklæbere og fugeprodukter. Mht. lægning af keramiske fliser indendørs tilbydes afprøvede PCI systemer til lægning på beton, letbetonelementer, spartelmasser, trægulv og eksisterende fliseunderlag. Endvidere tilbydes specialløsninger til områder med intensiv belastning af fliserne ved transport af varer fx i indkøbscentre, skoler, lagerbygninger. Her er det vigtigt at der sikres fuldfladeklæb mellem klinker og underlag, for at undgå at klinkerne går løs eller i stykker ved den tunge belastning. Kontakt gerne vore konsulenter for vejledning.

Komplette systemer til lægning af fliser – i baderum og toiletter
Ved renovering af ældre badeværelser og ved nybyg er det nødvendigt at sikre gulv- og vægkonstruktioner med en vandtæt membran – en godkendt vådrumsløsning. Denne tætning skal sikre konstruktionen mod fugtskader og mod vandindsivning til andre konstruktionsdele. Mange vandskader har deres oprindelse i dårligt udført tætning af vådrummet. Tætningsmembranens opgave er at beskytte materialer i gulve og vægge mod at blive fugtige og dermed undgå skimmelsvamp og nedbrydning.

PCI Vådrumssystemer opfylder alle krav til et komplet system og er godkendt i henhold til ETAG 022 – en forudsætning for alle som arbejder professionelt med vandtætning, klæbe- og fugeprodukter bag fliser, klinker og natursten. PCI Vådrumssystem består af 2 alternative systemer med tilhørende tætningsbånd. Systemerne er specielt afprøvede og udviklede for at passe til markedets behov og krav på økonomi, enkelthed, funktion og tryghed.
Ønskes elektrisk eller vandbåren gulvvarme under fliserne tilbydes hurtige og højkvalitets opretningsmørtler, tætningsmembraner, fliseklæbere og fugemasser. Kontakt gerne vores konsulenter for vejledning.

Professionelle løsninger til lægning og fugning af brostens- og naturstensbelægninger
PCI tilbyder gennemprøvede komplette systemer for lægning og fugning af brosten og natursten til både private og offentlige udendørs områder.

Afhængig af belægning, belastning og systemløsning findes valgmuligheder såsom vandgennemtrængelige og ikke vandgennemtrængelige fuger. Et eksempel er Pavifix 1K Extra som er et vandgennemtrængeligt fugemateriale der danner en hård fuge der er modstandsdygtig overfor både ukrudt, myrer, frost, vind og regn. Den hårde fuge tillader samtidig at regnvand kan trænge igennem og ned i underlaget.

Stenbelægninger blevet mere og mere populære på såvel private som offentlige pladser, parkeringsområder, gågader, haveanlæg, indkørsler, terrasser og lignende. Belægningssten fås således i stadig flere former og materialer, og ikke mindst natursten ses i dag i mange anlæg. Med PCI’s professionelle løsninger til lægning af brostens- og naturstensbelægninger kan alle typer af mark-, beton-, og natursten lægges og fuges uden problemer.
PCI produkter

Shanghais skyline