Løsninger til føde- og drikkevareindustrien

Ucrete

Gulvbelægning, der er skræddersyet til alle behov

Med varemærket Master Builders Solutions tilbyder BASF førende gulvbelægningsløsninger til føde- og drikkevareindustrien. De specialiserede Ucrete-polyuretanebeton gulvbelægninger sætter standarden højt for fugefri, ekstremt holdbare og rengøringsvenlige gulvbelægninger, hvor ibrugtagningshastigheden er afgørende for hurtig opførelse og renovering – og hurtig tilbagevenden til drift. Et minimum af fuger samt den kompakte og uigennemtrængelige karakter sikrer, at de strenge hygiejnekrav i denne sektor overholdes, samtidig med at de skridsikre egenskaber giver et sikkert arbejdsmiljø.

Hvis der bruges barske rengøringsrutiner med meget varmt vand, damp og skrappe rengøringskemikalier, giver Ucrete fremragende resistens over for termisk chok ved at kunne tåle temperaturer op til 130 °C. Produktet er også ekstremt resistent over for aggressive kemikalier og mekanisk belastning, hvilket betyder, at det er en langvarig – og dermed omkostningseffektiv – gulvbelægningsløsning.

Ucrete

Hurtige reparationsløsninger med minimale omkostninger og minimal nedetid

Reparationsløsninger inden for forædling af føde- og drikkevarer skal opfylde en række krævende faktorer. Det vigtigste krav er behovet for hurtig tilbagevenden til drift samt resistens over for korrosive stoffer, krævende rengøringsrutiner, høje niveauer af fugt og generel slitage fra maskiner og vogne. Vi anbefaler brug af vores hurtigthærdnende reparationsmørtler, som er ideelle til udbedring af forringede gulve før udlægning af nye gulvbelægninger.

MasterEmaco

Vi tilbyder også et komplet udvalg af cement- og polymerbaserede materialer til præcisionsunderstøbning i forbindelse med stabilisering og forankring af maskiner. 

MasterFlow