Løsninger til fødevareindustri og drikkevareindustrien

Ucrete

Ucrete® - robuste gulve til slagterier, mejerier, bryggerier, storkøkkener

BASF tilbyder de fremmeste gulvløsninger til fødevareindustrien og drikkevareindustrien. De specialiserede Ucrete-polyuretanbeton gulvbelægninger sætter standarden højt for fugefrie, ekstremt holdbare og rengøringsvenlige gulvbelægninger, hvor ibrugtagningshastigheden er afgørende for hurtig opførelse og renovering – og ikke mindst hurtig tilbagevenden til drift. Et minimum af fuger samt gulvets kompakte og uigennemtrængelige karakter sikrer, at de strenge hygiejnekrav i denne sektor overholdes, samtidig med at de skridsikre egenskaber giver et sikkert arbejdsmiljø.

Ucrete løsninger til fødevareindustrien

Hvis der bruges barske rengøringsrutiner med meget varmt vand, damp og skrappe rengøringskemikalier, er Ucrete den sikre løsning. Ucrete har fremragende resistens over for termisk chok, da det tåler temperaturer op til 130 °C og lejlighedsvise spild på op til 150 °C. Produktet er også ekstremt resistent over for aggressive kemikalier og mekanisk belastning, hvilket betyder, at det er en langvarig og dermed omkostningseffektiv gulvløsning.

Ucrete er således meget velegnet til slagterier, mejerier, bryggerier, mosterier, industrikøkkener og andre steder, hvor der arbejdes professionelt med levnedsmidler. Læs mere i vores refencebeskrivelser og brochurer eller på:

Ucrete

Hurtige reparationsløsninger med minimale omkostninger og minimal nedetid

Reparationsløsninger inden for forædling af føde- og drikkevarer skal opfylde en række krævende faktorer. Det vigtigste krav er behovet for hurtig tilbagevenden til drift samt resistens over for korrosive stoffer, krævende rengøringsrutiner, høje niveauer af fugt og generel slitage fra maskiner og vogne. Vi anbefaler brug af vores hurtigthærdnende reparationsmørtler, som er ideelle til udbedring af forringede gulve før udlægning af nye gulvbelægninger.

MasterEmaco

Vi tilbyder også et komplet udvalg af cement- og polymerbaserede materialer til præcisionsunderstøbning i forbindelse med stabilisering og forankring af maskiner. 

MasterFlow