Løsninger til sundhedssektoren

  

Slidstærke, rengøringsvenlige gulvløsninger

Når de højeste standarder skal være opfyldt. Den rigtige gulvbelægning i sygehuse og plejefaciliteter er en tillidssag – den skal være holdbar, hygiejnisk og nem at rengøre. Vores specialister fra Master Builders Solutions tilbyder skræddersyede gulvløsninger, der opfylder kravene i dit specifikke projekt.

Master Builders Solutions fra BASF leverer MasterTopfugefrigulvbelægninger, dvs. avancerede  polyuretangulvbelægningssystemer, som giver  gangkomfort, støjreduktion, bakteriostatiske og antistatiske egenskaber samt modstandsdygtighed over for kemikalier, slitage og barsk rengøring. Da vores fugefri og hygiejniskegulvbelægninger ikke har nogen samlinger, er risikoen for bakterievækst og væskeindtrængen minimal, og overfladens rengøringsvenlighed forbliver ekstremt høj.

Hvis der bruges barske rengøringsrutiner med varmt vand, damp og rengøringskemikalier, f.eks. i køkkener, giver vores Ucretegulvbelægninger en optimal modstandsdygtighed over for høje temperaturer, aggressive kemikalier og mekanisk påvirkning.

Endvidere fås alle vores gulvbelægninger i en bred vifte af farver og design, som kan tilpasses den ønskede skridsikkerhed. Herved opnås en dekorativgulvbelægning, som er både komfortabel for fødderne og understøtter et sikkert og positivt miljø.

Vores ekstremt slidstærke og bæredygtige gulvbelægningssystemer kan monteres og påføres hurtigt i både nybyggerier og renoveringsprojekter, hvilket er med til at sikre, at gangarealer, operationsstuer og patientrum hurtigt kan tages i brug igen med færrest mulige forstyrrelser.

Læs mere om MasterTop 1326 system til receptions- og administrationsområder

Alternative egnede systemer: MasterTop 1324 og MasterTop 1325

​​Læs mere om MasterTop 1325 AB system til opholdsrum, sengestuer og undersøgelsesrum

Alternative egnede systemer: MasterTop 1325, MasterTop 1326 og MasterTop 1327

Læs mere om MasterTop 1324 AS system til intensivafdelinger og områder med begrænset adgangp>

Alternative egnede systemer: MasterTop 1273 AS og MasterTop 1279 AS

Læs mere om MasterTop 1325 R system til sanitære faciliteter og rehabiliteringsområder

Alternative egnede systemer: MasterTop 1324 NB

Læs mere om MasterTop 1327 system til fysioterapi- og motionsrum

Alternative egnede systemer: MasterTop 1325

Læs mere om Ucrete DP system til køkkener

Alternative egnede systemer: Ucrete UD 200 SR

​​Læs mere om MasterTop 1324 system til servicekorridorer og opbevaringsrum

Alternative egnede systemer: MasterTop 1273

​​Læs mere om MasterTop 1324 NB system til vaskerier

Alternative egnede systemer: MasterTop 1325 R


Download teknisk litteratur på alle MasterTop produkter

Komplette PCI systemer til lægning af fliser – toiletter, baderum, svømmehaller og storkøkkener

PCI er BASF’s varemærke for vådrumsmembraner og fliseklæbere. PCI har gennem årtier været et etableret varemærke på en lang række europæiske markeder. Her er PCI markedsleder når det gælder kvalitetsprodukter til fliselægning. PCI tilbyder gennemprøvede komplette systemer til lægning af fliser i offentligt byggeri samt avancerede projekter som bassiner og storkøkkener.

PCI Vandtætnings- og fliseprodukter til baderum og toiletter i offentlige institutioner

Ved både nybyg og renovering af ældre baderum og toiletter er det nødvendigt at sikre gulv- og vægkonstruktioner med en vandtæt membran – en godkendt vådrumsløsning. Denne tætning skal sikre konstruktionen mod fugtskader og mod vandindsivning til andre konstruktionsdele. PCI's Vådrumssystemer opfylder alle krav til et komplet system og er godkendt i henhold til ETAG 022 – en forudsætning for alle som arbejder professionelt med vandtætning, klæbe- og fugeprodukter bag fliser, klinker og natursten. PCI Vådrumssystem består af 2 alternative systemer med tilhørende tætningsbånd. Systemerne er specielt afprøvede og udviklede for at passe til markedets behov og krav på økonomi, enkelthed, funktion og tryghed.

PCI Vandtætnings- og fliseprodukter til svømmebassiner

PCI’s systemløsninger giver optimal tætning i et miljø som konstant udsættes for vandbelastning – dette med hensyntagen til forskellige vandkvaliteter samt de generelle anvisninger og normer som skal følges. PCI har et komplet, specialtilpasset produktsortiment til opbygning og vandtætning af armerede betonkonstruktioner med velafprøvede tætnings-, klæbe- og fugematerialer.
PCI Seccoral 2 K Rapid er en fleksibel og alkaliebestandig membranløsning til miljøer indendørs og udendørs som udsættes for intensiv vandbelastning, såsom svømmebassiner og promenadedæk og giver en optimal beskyttelse i et konstant vådt miljø. Membranen er 2-komponent, cementbaseret, revneoverbyggende og opfylder kravene i EN14891.

Svømmebassiner er meget komplekse fliseprojekter. Vores erfaringsgrundlag samt vores tekniske konsulenter står derfor til rådighed lige fra projekteringsstadiet til færdigt bassin, pool eller spabad.

PCI Fliseprodukter til storkøkkener

PCI systemet for keramiske fliser på gulv og vægge i storkøkkener er tilpasset miljøer som udsættes for kraftig termisk og mekanisk belastning samt højtryksspuling og har store hygiejnekrav. Systemet forhindrer lækager og beskytter den underliggende betonkonstruktion mod indtrængende vand.

Der tilbydes 2 alternative PCI løsninger; et miljøvenligt cementbaseret produkt som giver god bestandighed mod høje temperaturer, rengøring vha. højtryksspuling, mange sure/alkaliske produkter og saltopløsninger. I miljøer med meget høj kemisk belastning anvendes fugemassen PCI Durapox NT plus som har høj kemisk bestandighed og tåler fx mælkesyre.

PCI svømmebadsbrochure
PCI fliseprodukter