Løsninger til skoler og institutioner

 

Løsninger til skoler og institutioner 

Slidstærke, dekorative gulvbelægninger

En velfunderet uddannelse er et vigtigt grundlag for senere succes. Det samme gælder for gulve, idet valget af den rigtige gulvbelægning er afgørende for et rums brugskvalitet. Et af de vigtigste elementer i en god uddannelse er et sundt og stimulerende studiemiljø i behagelige og tiltalende omgivelser. Og her har gulvbelægningen en stærk indflydelse, for den varetager vigtige funktionelle og dekorative opgaver, såvel i børnehaver som i skolebygninger og på universiteter.

Med Master Builders Solutions får du en stærk partner til dit projekt. Som specialist i fugefri gulvsystemer kan vi i dag tilbyde en skræddersyet løsning til enhver anvendelse, der ikke kun opfylder alle funktionelle krav, men også giver de projekterende et stort kreativt spillerum.

 

Gulve i utallige farver

BASF's MasterTop polyuretangulvbelægninger er ekstremt slidstærke, fugefri og meget rengøringsvenlige. Disse alsidige og bæredygtige dekorative gulvbelægninger fås i en bred vifte af farver. Gulvene kan bidrage til positive undervisningsmiljøer, som ikke blot er flotte, men også opfylder en lang række tekniske og miljømæssige behov. Disse omfatter modstandsdygtighed over for kemikalier, slitage, komfort, støjreduktion gennem trinlydsdæmpning, skridsikkerhed og om nødvendigt antistatiske kvaliteter.

Hvad enten der er tale om nybyggeri eller renovering og modernisering af eksisterende bygninger, er BASF's gulvbelægningssystemer både økonomiske og effektive på grund af den lange levetid og korte installationstid.

 

Bæredygtige gulve

BASF's fugefrie MasterTop gulve er BREEM-certificerede og oprettet i DGNB's navigator og kan således indgå i certificeret bæredygtigt byggeri, også LEED.

 

Klasseværelser

Klasseværelser, auditorier og mødelokaler

Anbefalet gulvsystem: MasterTop 1325
Alternative egnede systemer: MasterTop 1324, MasterTop 1326 og MasterTop 1327

Biblioteker

Biblioteker, læselokaler og musiklokaler

Anbefalet gulvsystem: MasterTop 1327

Skolekøkkener og kantiner

Anbefalet gulvsystem: MasterTop 1324 NB
Alternative egnede systemer: MasterTop 1325 R, MasterTop 1326, MasterTop 1221 og Ucrete

Fysik- og kemilokaler laboratorier 

Anbefalet gulvsystem: MasterTop 1324 AS
Alternative egnede systemer: MasterTop 1273 AS og MasterTop 1278 AS

​Toiletter og omklædningsrum

Anbefalet gulvsystem: MasterTop 1325 R
Alternative egnede systemer: MasterTop 1324, MasterTop 1325 og MasterTop WS 300 PU

Kælder- og teknikrum

Anbefalet gulvsystem: MasterTop 1785
Alternative egnede systemer: MasterTop 1273

 

Download teknisk litteratur på alle MasterTop produkter