Løsninger til skoler og institutioner

 

Slidstærke, rengøringsvenlige gulvbelægning

En velfunderet uddannelse er et vigtigt grundlag for senere succes. Det samme gælder for gulve, idet valget af den rigtige gulvbelægning er afgørende for et rums brugskvalitet. Et af de vigtigste elementer i en god uddannelse er et sundt og stimulerende studiemiljø i behagelige og tiltalende omgivelser. Og her har gulvbelægningen en stærk indflydelse, for den varetager vigtige funktionelle og dekorative opgaver, såvel i børnehaver som i skolebygninger og på universiteter.

Med Master Builders Solutions får du en stærk partner til dit projekt. Som specialist i fugefri gulvsystemer kan vi i dag tilbyde en skræddersyet løsning til enhver anvendelse, der ikke kun opfylder alle funktionelle krav, men også giver de projekterende et stort kreativt spillerum.

BASF's MasterToppolyuretangulvbelægninger er ekstremt slidstærke og fugefri og dermed meget rengøringsvenlige. Disse alsidige og bæredygtige dekorativegulvbelægninger fås i en bred vifte af farver. Gulvene kan bidrage til positive undervisningsmiljøer, som ikke blot er flotte, men også opfylder en lang række tekniske og miljømæssige behov. Disse omfatter modstandsdygtighed over for kemikalier, slitage, komfort, støjreduktion gennem trinlydsdæmpning, skridsikkerhed og om nødvendigt antistatiske kvaliteter.

Hvad enten der er tale om nybyggeri eller renovering og modernisering af eksisterende bygninger, er BASF'sgulvbelægningssystemer både økonomiske og effektive på grund af den lange levetid og korte installationstid.

Klasseværelser

Læs mere om MasterTop 1325 system til klasseværelser, auditorier og mødelokaler

Alternative egnede systemer: MasterTop 1324, MasterTop 1326, MasterTop 1327 og MasterTop 1325 REG FL

Biblioteker

Læs mere om MasterTop 1327 system til biblioteker, læselokaler og musiklokaler

Alternative egnede systemer

Læs mere om MasterTop 1324 NB system til skolekøkkener og kantiner

Alternative egnede systemer: MasterTop 1325 R, MasterTop 1326, MasterTop 1221 Compact R og Ucrete

Læs mere om MasterTop 1324 AS system til fysik- og kemilokaler laboratorier 

Alternative egnede systemer: MasterTop 1273 AS og MasterTop 1278 AS

​Læs mere om MasterTop 1325 R system til toiletter og omklædningsrum

Alternative egnede systemer: MasterTop 1324, MasterTop 1325 og MasterTop WS 300 PU

Læs mere om MasterTop 1785 system til kælder- og teknikrum

Alternative egnede systemer: MasterTop 1273

 

Download teknisk litteratur på alle MasterTop produkter

Komplette systemer til lægning af fliser – toiletter, baderum, svømmehaller og storkøkkener

PCI er BASF’s varemærke for vådrumsmembraner og fliseklæbere. PCI har gennem årtier været et etableret varemærke på en lang række europæiske markeder. Her er PCI markedsleder når det gælder kvalitetsprodukter til fliselægning. PCI tilbyder gennemprøvede komplette systemer til lægning af fliser i offentligt byggeri samt avancerede projekter som bassiner og storkøkkener.

PCI Vandtætnings- og fliseprodukter til baderum og toiletter i offentlige institutioner

Ved både nybyg og renovering af ældre baderum og toiletter er det nødvendigt at sikre gulv- og vægkonstruktioner med en vandtæt membran – en godkendt vådrumsløsning. Denne tætning skal sikre konstruktionen mod fugtskader og mod vandindsivning til andre konstruktionsdele. PCI's Vådrumssystemer opfylder alle krav til et komplet system og er godkendt i henhold til ETAG 022 – en forudsætning for alle som arbejder professionelt med vandtætning, klæbe- og fugeprodukter bag fliser, klinker og natursten. PCI Vådrumssystem består af 2 alternative systemer med tilhørende tætningsbånd. Systemerne er specielt afprøvede og udviklede for at passe til markedets behov og krav på økonomi, enkelthed, funktion og tryghed.

PCI Vandtætnings- og fliseprodukter til svømmebassiner

PCI’s systemløsninger giver optimal tætning i et miljø som konstant udsættes for vandbelastning – dette med hensyntagen til forskellige vandkvaliteter samt de generelle anvisninger og normer som skal følges. PCI har et komplet, specialtilpasset produktsortiment til opbygning og vandtætning af armerede betonkonstruktioner med velafprøvede tætnings-, klæbe- og fugematerialer.
PCI Seccoral 2 K Rapid er en fleksibel og alkaliebestandig membranløsning til miljøer indendørs og udendørs som udsættes for intensiv vandbelastning, såsom svømmebassiner og promenadedæk og giver en optimal beskyttelse i et konstant vådt miljø. Membranen er 2-komponent, cementbaseret, revneoverbyggende og opfylder kravene i EN14891.

Svømmebassiner er meget komplekse fliseprojekter. Vores erfaringsgrundlag samt vores tekniske konsulenter står derfor til rådighed lige fra projekteringsstadiet til færdigt bassin, pool eller spabad.

PCI Fliseprodukter til storkøkkener

PCI systemet for keramiske fliser på gulv og vægge i storkøkkener er tilpasset miljøer som udsættes for kraftig termisk og mekanisk belastning samt højtryksspuling og har store hygiejnekrav. Systemet forhindrer lækager og beskytter den underliggende betonkonstruktion mod indtrængende vand.

Der tilbydes 2 alternative PCI løsninger; et miljøvenligt cementbaseret produkt som giver god bestandighed mod høje temperaturer, rengøring vha. højtryksspuling, mange sure/alkaliske produkter og saltopløsninger. I miljøer med meget høj kemisk belastning anvendes fugemassen PCI Durapox NT plus som har høj kemisk bestandighed og tåler fx mælkesyre.

PCI svømmebadsbrochure
PCI fliseprodukter