​Master Builders Solutions på Architect@Work Copenhagen 2018

D. 16. til 17. maj 2018 præsenterer eksperterne fra Master Builders Solutions MasterTop 1327-20dB, den nyeste innovation inden for dekorative gulve i stand nr. 43 på Architect@Work i Forum København.

Architects@Work - MasterTop 1327

  • Det eneste flydende påførte gulvsystem i verden med støjdæmpning op til 20 dB 
  • Innovativt PU-system, der kombinerer enestående akustiske egenskaber, eksklusivt design og bæredygtighed
  • BRE Global-certificeret gulvsystem som kan anvendes i BREEAM-certificeret byggeri

MasterTop 1327-20dB er et fugefrit polyuretangulvsystem, der giver en række fordele i form af rumakustik og design, men også bæredygtighed, som det fremgår af den nylige opnåelse af BRE Global-certificeringen, hvilket betyder, at gulvet kan anvendes i BREEAM-certificeret byggeri. MasterTop 1327-20dB er ligeledes optaget i DGNB's navigator og kan således også anvendes i DGNB-certificeret byggeri.

MasterTop 1327-20dB er den perfekte løsning til ethvert miljø, hvor stilfuld indretning, god gangkomfort og et minimalt støjniveau vægtes lige højt, f.eks. på hospitaler, uddannelsesinstitutioner, kontorer, hoteller og museer.

Det er det eneste flydende påførte gulvsystem i verden, der dæmper den lodrette lydtransmission f.eks. trinlyde med op til 20 dB, takket være et innovativt lydisolerende lag, der også påføres flydende, som alle de alle andre komponenter i MasterTop 1327-systemerne. På denne måde forenkles påføringen af gulvet, især i rum med komplekse former. Resultatet er maksimal kreativ frihed og mulighed for individuelt gulvdesign.

MasterTop 1327-20dB er samtidig en del af Master Builders Solutions bæredygtighedskampagne: Sammen med en række europæiske kunder præsenterer Construction Chemicals-specialisterne fra BASF udvalgte projekter, der viser, hvordan kunderne ved hjælp af avanceret kemi kan øge deres produktivitet og samtidig reducere driftsomkostninger og CO2-aftryk. Læs mere om en specifik kundes succes med MasterTop 1327-20dB, og hvordan støjniveauet på arbejdspladsen blev betydeligt reduceret på: www.sustainability.master-builders-solutions.basf.com

MasterTop 1327 er en del af en komplet serie af systemer, der bidrager til optimal indendørs luftkvalitet og opfylder kravene til lav emission i AgBB-standarden (tysk udvalg for sundhedsmæssig vurdering af byggematerialer). Lang holdbarhed og nem vedligeholdelse fører samtidig til reducerede livscyklusomkostninger.

MasterTop 1300 gulvsystemer opnår klassificeringen A+ i BRE's Green Guide og kan anvendes i BREEAM-certificeret byggeri

Systemerne i MasterTop 1300-serien (et udvalg af polyuretangulve, der bl.a. omfatter MasterTop 1327-20dB) er nu klassificeret til forskellige formål i the Building Research Establishment (BRE)'s Green Guide, hvor arkitekter og rådgivere kan finde vejledning om de mest miljøvenlige valg, når de skal foreskrive byggematerialer.

BRE-vurderingen bedømmer byggematerialers indvirkning på miljøet i hele livscyklussen, fra vugge til grav. Bygningstyperne, der er godkendt i BRE Global, er opdelt i boliger, sundhed, industri, erhverv, detailhandel og uddannelse. Rådgivere og arkitekter kan søge under bygningstypen efter klassificerede materialer til de forskellige dele af bygningen, for eksempel vinduer, vægge, tag og gulvbelægninger. Flere af MasterTop systemerne opnår klassificeringen A+. Dette betyder at MasterTop 1300 gulvene inkl. MasterTop 1327-20dB kan indgå i BREEAM-certificeret byggeri.

BREEAM DGNB certifikat 

Du finder BRE's Green Guides onlineressourcer på: www.greenbooklive.com

Læs mere info om MasterTop 1327 gulve