BASF lancerer det globale byggebrand Master Builders Solutions i Europa

  • Nyt brand afspejler BASF's engagement i byggebranchen
  • Kombineret byggeekspertise og kemisk knowhow

BASF har i dag offentliggjort lanceringen af sit nye globale brand, Master Builders Solutions, til den europæiske byggebranche. Det globale brand styrker BASF's position i branchen og afspejler virksomhedens engagement som én samlet leverandør af skræddersyede produkter og løsninger til byggebranchen.
Master Builders Solutions trækker på en række succesrige specialbrands, som f.eks. Master Builders®, Glenium® og Ucrete®. "Dette globale brand er et nyt kapitel i en over 100 år lang historie om progressiv udvikling af løsninger til byggebranchen. Brandet Master Builders Solutions repræsenterer en helhedsorienteret tilgang, som sætter os i stand til bedre at kunne løse vores kunders og partneres individuelle udfordringer i byggeriet," siger Dr. Tilman Krauch, direktør for BASF's division Construction Chemicals.

Ét brand til alle byggeriets udfordringer

Programmet af produkter og serviceydelser under brandet Master Builders Solutions omfatter forskellige løsninger til nybyggeri, vedligeholdelse, reparation og renovering af bygninger og infrastruktur. Det omfatter forskellige produktsegmenter, som f.eks. betontilsætningsstoffer, cementadditiver, løsninger til minedrift og tunnelbygning, fugtisolering, betonreparation og -beskyttelse, fugemørtel og gulve med avancerede egenskaber.
Produkterne og serviceydelserne, der markedsføres under brandet Master Builders Solutions, er navngivet efter et nyt globalt system. Den globalt ensrettede terminologi betyder, at produktprogrammet præsenteres på en klar og let forståelig måde, der hjælper BASF med at forsyne kunder og partnere verden over med produkter og serviceydelser af høj kvalitet. "Ensartetheden gennem hele Master Builders Solutions-brandet giver en større gennemsigtighed og gør det nemmere for vores kunder over hele verden at orientere sig. Og det gør det nemmere for os at kommunikere om vores kompetencer, knowhow og erfaring inden for kemiske løsninger til byggebranchen," fortæller Philipp Kley, chef for BASF Construction Chemicals Europe, og tilføjer: "Vi vil demonstrere det unikke bånd, vi har med vores kunder og partnere, og vores begejstring over vores udvikling ved en række events rundt omkring i Europa i februar og marts."
Gennem det globale brand samler BASF al sin ekspertise og tilbyder innovative løsninger til lokale partnere. "De seneste år har været turbulente for den danske byggebranche, som har gennemgået store forandringer,” siger Hans-Henrik Poulsen, Market Manager for BASF Construction Chemicals i Danmark. Han fortsætter: ”Med Master Builders Solutions-brandet får kunderne nu en tiltrængt global ensartethed, der gør det nemmere at finde de optimale løsninger på deres professionelle byggeudfordringer.” Hans-Henrik Poulsen fremhæver, at kunderne foruden de åbenlyse produktmæssige fordele ved det samlede brand tillige vil nyde godt af, at Master Builders Solutions har medført en vigtig omstrukturering af BASF’s salgsorganisation. ”Vi har etableret ét samlet Master Builders Solutions-salgsteam, der opererer sammenhængende på tværs af funktioner, produktsegmenter og geografiske grænser. Som kunde får man derfor helt nye muligheder for at trække på BASF’s samlede palet af kompetencer og værdifuld knowhow.”

Om divisionen Construction Chemicals

BASF's division Construction Chemicals tilbyder avancerede kemiske løsninger til nybyggeri, vedligeholdelse, reparation og renovering af bygninger. Vores omfattende produktprogram omfatter betontilsætningsstoffer, cementadditiver, kemiske løsninger til underjordisk byggeri, fugtisolerende systemer, tætningsmateriale, systemer til betonreparation og -beskyttelse, kvalitetsfugemørtel, gulve med avancerede egenskaber, fliseklæbsystemer, systemer til ekspansionskontrol og træbeskyttelsesløsninger.
Divisionen Construction Chemicals har 6.400 medarbejdere, som til sammen udgør et global fællesskab af byggeeksperter. Til løsning af vores kunders specifikke udfordringer i byggeriet, fra ide til færdigt projekt, kombinerer vi vores knowhow på tværs af fagområder og regioner og trækker på erfaringer fra utallige byggeprojekter verden over. Vi benytter os af globale BASF-teknologier samt vores indgående kendskab til lokale byggebehov til at udvikle innovative løsninger, der hjælper vores kunder til at få større succes og fremme et bæredygtigt byggeri. Divisionen har produktionssteder og salgsafdelinger i mere end 60 lande og opnåede i 2012 en omsætning på ca. 2,3 mia. euro.

Om BASF

BASF er verdens førende kemivirksomhed: The Chemical Company. Virksomhedens produktprogram spænder fra kemikalier og plastmaterialer, over produkter med avancerede egenskaber og plantebeskyttelsesprodukter til olie og gas. Vi forener økonomisk succes med miljøbeskyttelse og socialt ansvar. Gennem videnskab og innovation gør vi det muligt for vores kunder i stort set alle brancher at opfylde samfundets behov – nu og i fremtiden. Vores produkter og løsninger er med til at bevare ressourcerne, sikre ernæring og forbedre livskvaliteten. Dette bidrag opsummeres i vores virksomhedsmål: Vi skaber kemi til en bæredygtig fremtid. BASF havde i 2012 en omsætning på 72,1 milliarder euro og mere end 110.000 medarbejdere ved årets afslutning. BASF-aktierne handles på børserne i Frankfurt (BAS), London (BFA) og Zürich (AN). Du kan læse mere om BASF på www.basf.com.