Innovativt tætnings- og beskyttelsessystem til beton i spildevandsanlæg og aggressive kemiske miljøer

 

▪ MasterSeal 7000 CR-systemet tilbyder unikke egenskaber baseret på ny teknologi
▪ Fuld beskyttelse i ekstremt aggressive spildevandsmiljøer
▪ Betydelig forlængelse af betonkonstruktioners levetid og hurtigere ibrugtagning

 

MasterSeal 7000 CR 

Med MasterSeal 7000 CR fra Master Builders Solutions præsenterer BASF et innovativt produkt til beskyttelse af betonkonstruktioner i ekstreme spildevandsmiljøer. Produktet bygger på virksomhedens nye teknologi, Xolutec™, og kombinerer på en unik måde påføringsmetoder med ydelsesegenskaber for at klare udfordringerne i aggressive spildevandsmiljøer.

“Vores nye Xolutec™-teknologi blev udviklet til at løse problemerne i udfordrende tekniske miljøer. Det er en innovativ og intelligent teknologi, der kombinerer fordelene ved forskellige kemiske produkter og derved udgør en helt unik løsning. Når materialet blandes på arbejdsstedet, dannes der et specielt krydsbundet, uigennemtrængelig produkt (XPN), som forbedrer materialets overordnede egenskaber”, forklarer Roland Nowicki, Vice President, BASF Construction Chemicals Europe. 

Modstandsdygtigt over for biogene svovlsyreangreb 

Påvirkningen fra spildevand i opsamlingsnetværk og behandlingsanlæg kan føre til hurtig nedbrydning af betonoverflader og korrosion af armering og stålkonstruktioner. MasterSeal 7000 CR er modstandsdygtigt over for slitage og biogene svovlsyreangreb, og egner sig derfor perfekt til de ekstreme forhold, der forekommer i forbehandlings- og udluftningstanke, rådnetanke og kloakledninger. Produktets dynamisk og statisk revneoverbyggende egenskaber beskytter betonen, selv når der er opstået ikke-konstruktionsmæssige revner, og forlænger således konstruktionens levetid. 

En anden vigtig fordel ved den nye kunststofteknologi er dens tolerance over for fugt, både i underlaget og i miljøet. MasterSeal 7000 CR kan påføres meget fugtige underlag med rulle, og da produktet er hurtighærdende, tåler det kontakt med vand under tryk allerede 24 timer efter påføring ved 20 °C. Denne kombination af egenskaber giver langvarig beskyttelse af betonen samtidig med at ibrugtagning accelereres betydeligt. Derfor er MasterSeal 7000 CR den perfekte løsning til spildevandsanlæg. 

”Vi er glade for at lancere et unikt system med dokumenterede egenskaber, som tilbyder branchen en løsning, der i betydelig grad forlænger levetiden for betonkonstruktioner, siger Markus Scherler, Head of Business Segment Management Europe - Industrial and Concrete Refurbishment by BASF. “MasterSeal 7000 CR viser BASF’s engagement i konstant udvikling af beskyttelsesprodukter til byggebranchen over hele verden.”

Læs mere om MasterSeal 7000 CR

MasterSeal 7000 CR

MasterSeal 7000 CR

Se videoen om MasterSeal 7000 CR - Løsning til ekstreme spildevandsudfordringer.