Lyddæmpende MasterTop 1327 gulv M1-certificeret

MasterTop 1327 - M1 sertifisert

Det lyddæmpende gulvsystem MasterTop 1327 fra BASF’s Master Builders Solutions produktportefølje har opnået M1-certificering. M1 er den bedste klasse for vurdering af VOC-udslip i det finske system, ”Emission Classification of Building Materials”. Certificeringen er baseret på en undersøgelse af VOC (Volatile Organic Compounds) dvs. flygtige organiske forbindelser. Desuden skal produktet opfylde en lugttest, hvor det kræves at lugten er neutral/acceptabel. M1-klassificeringen kan kun opnås af produkter med et ekstremt lavt emissionsniveau.

MasterTop 1327 gulvsystemet har i forvejen opnået andre vigtige udmærkelser og opfylder bl.a. de strenge krav i den tyske AgBB, har opnået den bedste klasse (A+) i den franske VOC-ordning, og kan anvendes i miljøcertificeret byggeri deriblandtBREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology), LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) og DGNB (German Sustainable Building Council).

”Vi er glade for at det endnu engang er bevist af et eksternt certificeringsbureau at vores innovative, lyddæmpende gulv opfylder de strengeste krav og således er et fremragende valg, hvis man bekymrer sig for indeklimaet”, siger Luc Van Eldere, Head of Business Segment Management Performance Flooring Europe at BASF.

MasterTop 1327-20dB er det eneste flydende påførte gulv, som beviseligt dæmper trinlyde med 20dB. Gulvsystemet, som også er meget behageligt at gå på, kan således også bidrage til et positivt indeklima mht. akustik og komfort. Ydermere er MasterTop 1327 fugefrit og nemt at rengøre. Det er utroligt slidstærkt og er derfor en langsigtet, økonomisk løsning velegnet til fx skoler, børnehaver, hospitaler og kontormiljøer.

MasterTop 1327-gulve er baseret på polyuretan (PU) og kan indfarves i utallige RAL- og NCS-farver. Der er stor mulighed for kreativitet ved udførelsen, idet det kan laves helt ensfarvet eller fx med betonlook eller kreative designs, og gulvtypen er derfor en spændende løsning for arkitekter.

Mere information findes på www.master-builders-solutions.basf.dk og BASFs bæredygtighedskampagne