​BASF styrker den danske salgsorganisation. Igen

Martin Møller

​BASF A/S har styrket det danske salgsteam med endnu en erfaren byggespecialist. Som ny Account Manager Waterproofing med salgsansvar for Sjælland har vi således ansat Martin Møller.

Martin er 42 år og har siden 1995 rådgivet entreprenører og andre aktører i byggebranchen, bl.a. om maling, Epoxy og overfladebeskyttende produkter. Senest har han været Nordisk teknisk konsulent hos PPG Industries med ansvar for det velrenommerede brand SIGMA Coatings.

Med 20 års erfaring har Martin opbygget en både bred og dyb indsigt i de forskellige faser af et byggeri. Uanset om du er entreprenør, beskriver, bygherre eller har en helt fjerde rolle i et byggeprojekt, vil du derfor i Martin møde en professionel og engageret rådgiver, der skaber mærkbar værdi – uanset om han bidrager i projekteringsfasen, på byggepladsen eller i undervisningslokalet.

Som Account Manager Waterproofing vil Martin fremover være vores sjællandske kunders kontakt og rådgiver hos BASF, når det handler om vandtætning af industribygninger, parkeringsdæk, siloer og lignende.

Martin Møller kan kontaktes på tlf. 30 38 33 34 og martin.moller@basf.com

Se også Martins profil på LinkedIn.