Slidstærke og dekorative gulve og vægge til Oslos fodboldklub, Vålerenga Fotball

Vålerenga Fodboldklub i Oslo
Oslos fodboldklub, Vålerenga Fotball, som spiller i norsk elitedivision og Champions League, har i årevis ikke haft sit eget stadion til hjemmekampene. Nu har klubben med det nybyggede stadion VKIP endelig fået sit eget tilholdssted i Oslo med over 17.000 tilskuerpladser.

Udfordringen

I det projekterende materiale stillede arkitekten høje krav i til både gulvbelægninger og vægbeklædning, såvel udseendemæssigt som funktionelt. Der blev først og fremmest lagt vægt på, at gulvene skulle være meget slidstærke og kunne holde til påvirkningen af fodboldstøvler og meget trafik. Alligevel var det også vigtigt at gulvene var attraktive i nøje udvalgte farver, som kunne afstemmes præcist med klubbens logofarver og farverne på væggene.

Vores løsning

I tæt samarbejde mellem arkitekten og BASF’s gulvspecialister blev løsningen på ovennævnte udfordringer fundet i det robuste polyuretanbaserede gulvsystem MasterTop 1324.

MasterTop 1324 er et polyuretanbaseret gulvsystem, der er et yderst slidstærkt og holdbart med en forventet levetid på op til 40 år. Det er også nemt at rengøre, og kombineret med den lange holdbarhed, gør det gulvet til et yderst fordelagtigt valg økonomisk set. Gulvet er fugefrit med et ensartet, silkemat udseende i 4 helt specifikke farver fra BASF’s PUREfloor farvepalet. Endvidere blev fodboldklubbens logo nedlagt direkte i gulvbelægningen og på vægge med MasterTop produkterne.

MasterTop farver 

Læs mere om projektet