​Æstetiske og robuste gulve til Dyreværnets internat

Dyreværnets Internat Rødeovre 

Dyreværnet driver et internat i Rødovre og et i Kolding. Hver dag året rundt er internaterne fyldt til bristepunktet med hunde, katte og andre kæledyr, der er blevet til overs og derfor mangler nye hjem. Dyreværnets internat i Rødovre trængte til en grundrenovering, idet det gamle epoxygulv var ekstremt nedslidt.

Udfordringen

Der var ønske om at få en skridsikker og rengøringsvenlig belægning, som kunne lysne rummene. Det var et ufravigeligt krav, at den nye belægning var robust og slidstærk og kunne holde sig pæn og blank over en længere periode.

Vores løsning

I samråd med gulventreprenøren NEO Coating og BASF blev der valgt en MasterTop 1912-belægning til renoveringen af gulvene. MasterTop 1912 findes i adskillige farver. Her blev valgt en lys grå farve (RAL7035), som lysnede både rum og gangarealer, så der blev skabt et lyst og venligt miljø. Belægningen er UV-bestandig med en blank, let ruflet, ridsefast finish, som (i modsætning til traditionnelle epoxybelægninger) holder glansgraden i længere tid. Belægningen er slidsstærk med fremragende holdbarhed. Endelig er Mastertop 1912 et fugefrit system, som er nemt at rengøre.

Projekt: Dyreværnets internat
Sted: Rødovre, Danmark
Projekt afsluttet: 2018
Bygherre: Dyreværnets
Gulventreprenør: NEO Coating ApS
Anvendte produkter: MasterTop 1912
Areal: 500 m2

Læs mere om projektet

Kontakt

Gert Røjkjær

Gert Røjkjær

Segment Manager Danmark Performance Flooring BASF

+45 40 56 62 01