Hilti Center Århus

Solidt fundament til stærke værktøjer

 

Hilti fremstiller værktøj og maskiner til den globale byggeindustri og er ikke mindst kendt verden over for sine borehamre. Virksomheden, der er grundlagt i 1941 i Lichtenstein, sælger i Danmark sine produkter fra otte Hilti-centre. Et af disse finder man på Søren Frichs Vej i Århus. Her præsenteres produktprogrammet i et 135 m2 butikslokale, der efter en renovering kunne slå dørene op til åbningsfest den 23. april 2014.

Udfordringen

Produkterne i Hiltis sortiment er maskiner og tunge værktøjer. Det var derfor et krav, at den nye gulvbelægning i butikslokalet skulle kunne modstå hårde stød og en kraftig belastning. Samtidig ønskede bygherren en langtidsholdbar belægning, der var nem at rengøre og vedligeholde til gavn for totaløkonomien.

Vores løsning

Til at opfylde kravene til gulvbelægningen i det 135 m2 store butikslokale valgte entreprenøren en epoxybaseret systemløsning i form af MasterTop 1273. Denne gulvbelægning er særligt velegnet til industrigulve og andre arealer, som er udsat for mekanisk slitage og eventuel spild af kemikalier. Gulvet er pigmenteret, og der var således mulighed for at få præcis den farve på belægningen, som matchede Hiltis øvrige indretning og interiør. 

Projekt: Hilti Center Århus
Sted: Århus, Danmark
Projektet afsluttet: 2014
Bygherre: Olav DE Linde
Udlægger: RM Coating ApS
Markedssektor: Erhverv
Anvendte produkter: MasterTop 1273

Kontakt

Gert Røjkjær

Gert Røjkjær

Segment Manager Danmark Performance Flooring BASF

+45 40 56 62 01