E.Lampe Pølsegården - Ucrete industrigulve med højt hygiejneniveau

E. Lampe Pølsegården

Fødevarevirksomheden E. Lampe Pølsegården havde i forbindelse med udvidelse og renovering af produktionsarealer i 2009 samt 2010 behov for nye industrigulve.

I valg af løsningen indgik høje krav til gulvets robusthed, rengøringsegenskaber og hygiejne. E. Lampe stillede også høje krav til gulvets modstandsdygtighed overfor en række kemikalier samt at gulve havde en stor slid-og slagsstyrke.

Udfordringen

Kunden ønskede, at få et gulv der var både hygiejnisk, resistent overfor høje temperatur i forbindelse med hedvandsrensning. Gulvet skulle også være resistent overfor aggressive kemikalier samt være slag- og slidstærkt. Endelig var det et krav at gulvet var rengøringsvenligt.

Ved udvidelsen i 2010 var der udover overnævnte krav også ønske om høj grad af skridsikring.

Vores løsning

Til at opfylde kundens krav blev deri 2009valgten 9 mm UcreteHF100RTbelægning. UcreteHF100RT er enuniktre-komponent hygiejnisk topbelægning til gulve,som er let at damprense. Gulvet er særlig velegnet til større gulvprojekter hvor derkræves kemisk resistens, slag-og slidstyrke samt varmeresistens. Topbelægningen er nem og hurtig at udlægge og gulvet får en moderat overfladestruktur med enestående rengøringsegenskaber. Ved den næste udvidelse i 2010 blev der-takket være de gode erfaringer med det første Ucrete gulv-igen valgt en Ucrete løsning. Denne gang valgtes en Ucete DP20 belægning som udover de ovennævnte egenskaber også har en høj skridsikringsgrad.

Projekt: Udvidelse og renovering af produktionsarealer hos E.Lampe Pølsegården ApS
Sted: Haderslev, Danmark
Projektet afsluttet: 2009 og 2010
Udfører: Bjarmodan A/S
Markedssektor: Gulve
Anvendte produkter: Ucrete HF 100 RT og Ucrete DP 20

Kontakt

Gert Røjkjær

Gert Røjkjær

Segment Manager Danmark Performance Flooring BASF

+45 40 56 62 01