OK Snacks

Ucrete DP10 industrigulve

OK Snacks - Ucrete industrigulve  

OK Snacks er en af verdens førende producenter af flæskesværd og andre former for chips og snacks. I 2010 opførte de en ny bygning i Ejstrupholm til deres højautomatiserede produktion. Den nye hal indeholdt dels produktionsområde, vaskerum og truckrum, som stillede høje krav til gulvbelægningen. Henover de næste år blev flere gulve i den gamle del af produktionen renoveret, og samlet set blev det til ca. 6000 m2 gulv.

Udfordringen

I produktionen anvendes en del fedtstoffer, og der kræves således et meget robust og rengøringsvenligt gulv. Gulvet bliver rengjort med hedvandsspuling, hvilket stiller ekstra store krav til belægningens styrke overfor ekstreme temperaturer.

For at hindre at gulvet bliver glat under produktionen og rengøringen, er det vigtigt at gulvet er skridsikkert.

Endvidere håndteres tungt materiel deriblandt tunge jernkar, hvilket nødvendiggør et gulv med høj slagstyrke.

Vores løsningen

Som løsning til de høje krav til gulvene blev der valgt en
Ucrete DP10 belægning. Ucrete DP10 er baseret på en unik robust polyuretanbetonteknologi med enestående modstandsdygtighed overfor aggressive kemikalier, med betydelig slagfasthed og resistens overfor temperaturer på op til 120° C.

Ucrete DP er en familie af produkter med definerede overfladeprofiler, der er egnede til anvendelse i våde og tørre procesmiljøer. Systemet frembyder en ensartethed i overfladestruktur med øget æstetik, således at det giver et sikkert og attraktivt arbejdsmiljø. Det er tæt og uigennemtrængeligt og er således den ideelle gulvbelægning i levnedsmiddel- og drikkevare-, medicinal- og de kemiske industrier, samt overalt hvor der kræves et robust gulv med lang levetid.

Med sine tre tykkelsesspecifikationer og tre fastlagte overfladeprofiler er Ucrete DP udformet til at opfylde et bredt spekter af ydelses- og temperaturkrav. Ucrete industrielle gulvbelægninger er blevet anvendt i vidt omfang i hele industrien i over 40 år; mange af de ældre gulve er stadig i brug.

Projekt: Industrigulve hos OK Snacks
Sted: Ejstrupholm, Danmark
Projekt afsluttet: 2010-2014
Gulvlægger: Bjarmodan A/S
Markedssektor: Gulve
Anvendte produkter: Ucrete DP10 (6000 m2)

Læs mere om projektet

Kontakt

Gert Røjkjær

Gert Røjkjær

Segment Manager Danmark Performance Flooring BASF

+45 40 56 62 01