International skole Ikast-Brande

Komfortable MasterTop 1327 C gulve

I august 2013 åbnedes dørene til en helt ny del af den internationale skole i Ikast. På skolen, som ligger ved siden af det eksisterende gymnasium, undervises på nuværende tidspunkt 135 elever udelukkende på engelsk. Den nye to-etagers bygning rummer både skole, børnehave og SFO.

Udfordringen

Hvor der er mange børn er der sædvanligvis støj. Derfor var det vigtigt at finde en løsning, som kunne reducere støjniveauet. Gulvbelægningen skulle være komfortabel både at gå, sidde og kravle på, idet den skulle passe til såvel store som små børn. Endelig var det et selvfølgeligt krav at gulvet skulle være slidstærkt, langtidsholdbart og rengøringsvenligt, således at omkostningerne til rengøring og vedligehold var lavest mulige.

Vores løsning

Løsningen på ovennævnte udfordringer fandtes i det unikke prisbelønnede belægningssystem, Mastertop 1327 C, som blev valgt til klasselokaler, SFO-lokaler og børnehaven. Belægningen, som er udviklet af BASF, er populært sagt blød og dermed virkelig behagelig at gå og sidde på. I et skole- og børnehavemiljø, hvor børn ofte opholder sig ligeså meget på gulvet som på stolene, er Mastertop 1327 C således ideel.

Projekt: International School of Ikast-Brande
Sted: Ikast-Brande, Danmark
Projektet afsluttet: 2013
Bygherre: ISIB Ejendomsselskab A/S
Gulvlægger: LH-Unigulve A/S
Designer/Arkitekt: Arkitektfirmaet C.F. Møller A/S
Markedssektor: Uddannelsessekoren
Anvendte produkter: MasterTop 1327 C 1200 m2

Læs mere om projektet

Kontakt

Gert Røjkjær

Gert Røjkjær

Segment Manager Danmark Performance Flooring BASF

+45 40 56 62 01