MasterTop 1327 gulv i sportsmuseet "Sport Xperience by Rafael Nadal" på Mallorca

Rafael Nadal, der regnes for en af de bedste tennisspillere nogensinde, er også blevet international sportskonsulent. I hjembyen Manacor på Mallorca har han forvandlet sin egen træningslejr til et førsteklasses tennisakademi med en række forskellige faciliteter, bl.a. en international skole, hvor eleverne kan fortsætte skolegangen uden at måtte opgive den nødvendige sportstræning, der skal til for at komme videre med karrieren. Her findes også et sportsmuseum ved navn Sport Xperience by Rafa Nadal, med udstilling af præmier, Nadal har vundet, og andre genstande doneret af berømte idrætsudøvere.

https://assets.master-builders-solutions.basf.com/Shared%20Documents/Image/Danish%20(Denmark)/News-picts/MasterTop-1327-sportsmuseet.jpg 

Museets 1.250 m2 store udstillings- og oplevelsesdel er belagt med MasterTop 1327 – et dekorativt og lydabsorberende, polyuretanbaseret gulvsystem fra BASF. Gulvet er lagt i flere nuancer for at harmonere med projektets overordnede avantgarde-design. Med hensyn til de krav museet stillede, er MasterTop 1327 særligt egnet, da det kombinerer funktionelle egenskaber som gangkomfort, design og støjreduktion. Samtidig bidrager gulvet til et sundt indeklima. Gulvet er blevet testet i henhold til AgBB-standarden (det tyske udvalg for sundhedsmæssig vurdering af byggematerialer) og garanterer lav emission i henhold til AFSSET-protokollen (fransk: agence nationale de sécurité sanitaire de l'alimentation, de l'environnement et du travail) og den franske VOC-forordning, og er således klassificeret i den bedste kategori: A+.

Du kan læse mere om MasterTop 1327-gulve her.