​The Saucy Fish Company

Gulvsystem i produktionshal for fiskeforædling

Saucy Fish Company

The Saucy Fish Co. producerer en række populære fiskeprodukter med tilbehør. Det gamle gulv i virksomhedens lokaler bestod af beton, der var delvist blankslidt og delvist i færd med at revne. Kunden havde behov for et levnedsmiddelgodkendt, skridsikkert gulv, som ikke ville forurene det omgivende produktionsmiljø med lugt.

Udfordringen

Den første fase på 200 m2 omfattede produktion, der standsede kl. 16 på en lørdag og efterfølgende rengøring frem til kl. 20. Området skulle være i drift igen kl. 6 søndag morgen. Miljøet var stadig vådt, og tidsfristen for påføring på fugtig beton var 10 timer.

Vores løsning

Hull Resin Floors ankom, og stillede deres blandingsstation op. De satte også telte op for at sikre et lukket miljø, så støv ikke kunne slippe ud. Mekanisk udstyr med støvsuger blev installeret til at fjerne støvet. Derefter blev overfladen tørret, og Ucrete PFS blev påført ved en temperatur på 8-10 ºC. Efter fire timer var overfladen hærdet. Til sidst påførte de 9 mm Ucrete UD200 - et hurtighærdende gulv, som var færdigt på fem timer.

Projekt: The Saucy Fish Company
Sted: Grimsby, Storbritannien
Ejer: Seachill/The Saucy Fish Co.
Udførende firma/entreprenør: Hull Resin Floors
Designer/arkitekt/specifikationsansvarlig: Seachill/Hull Resin Floors
Markedssektor: Fødevareforarbejdning
Anvendte produkter: Ucrete UD200, Ucrete PFS OG MasterSeal CR 460
Areal: 2.500 m2

Læs mere om projektet

Kontakt

Gert Røjkjær

Gert Røjkjær

Segment Manager Danmark Performance Flooring BASF

+45 40 56 62 01