Cementproducenter

Vores kundestrategi matcher cementproducenternes behov

Cement producenterne beskæftiger sig med en af verdens mest krævende industrier, hvor der er både økonomiske og miljømæssige udfordringer og stilles mange nye krav, der tester både anlæggenes og menneskets grænser.

Ud over forventninger om at reducere slaggeindholdet, øge produktionens effektivitet og forbedre cementens overordnede ydelse, forventes valseoperatører i stigende grad at optimere energiforbruget og reducere CO2-emissionen.

Via MasterCem – som er en del af Master Builders Solutions – tilbyder BASF et innovativt sortiment af slibemidler, funktionsforbedrende midler og specialprodukter, der er målrettet mod cementproducenternes eksisterende og kommende behov. Vores produktsortiment bygger på mange års erfaring med cementbaserede materialer og et indgående kendskab til cementindustrien. Denne erfaring kombineres med vores globalt placerede cementeksperter, som har den lokale ekspertise og de lokale ressourcer til at levere avancerede løsninger i alle faser af produktimplementeringsprocessen.

MasterCem